Wednesday, 27 April 2011

Jog Jog Jog and then KURUS !

Assalamualaikum...selamat pagii ;")

smpai kurus macam ni hehe

entry aku kali ni pasal jogging..aku sbenarnya baru balik jogging bersama ayahh ku dekat Kebun Bungaa..alaaa tempat yg femess tuu..ecehh hehee...aku pon tak tauu kenapa aku bole tergerakk nk pegi jogging arini..padahal terbangun subuhh jee..then,,fikir fikirr kn kenapa aku takde awekk smpai skg kn ? mungkin sbb tak menarik kott..mungkin sbb gemokk ko...apa lagi,,aku pon teros laaa "abah nk pegi jogging ea ? okayy jom! acap nk ikott" hehehee...act kn,,aku daa berazam yg aku nk kuruss mean better laa dr skarang..mmbe tempat keje selalu sindir aku tauu..dia ckp "cap,,yejee ko takdee awek...badan da tough...tgk sikett 'six pack' ko ? " pehhhh ! mendalam siakk ayatt dia...aku tau laa aku tade six pack..takpee takpee..aku nk usahakan laa ni..nanti aku da ada six pack,,aku Tunjukk kt ko...hahaaa

and start from todayy,,aku rasaa aku nk brenti makan nasi laa...sbb "Pe'ah"(maharaja lawak) ckp nasi buat org gemokk...hahahaa...so,,memg seriously nk kuruss laa...org ckp badan aku tough,,tp tuu luarann jee..so,,aku diam jelaa..org da pujii kn...hehehee yg sbenarnye diorg tak tauu aku ni ada "one pack" kehkehkeh...sbb tu aku segann bila org ckp aku tough dan bnde tuu sememangnya tak betul..sbb tuu laa aku nk berubah..hahaaa 

okayy laa..aku nk pegi mandi laa..nk siap siap g keje..arini kt Danga City Mall adaa buat sale ntok barang barang basic..so,,banyak kejee arini..nanti kalau aku balik then ada masa terluang,,aku bebel bebel laa lagi yekk ? hehehee

satu lagi,,korg tggu laa badan aku jd mcm ni
aku rasa,,mcm ni pon da bole daa
kehkehkeh

jumpe lagi di lain Entry..hehee Assalamualaikum  ;")

1 comment: