Sunday, 17 July 2011

Mr. Popper Penguin's

Assalamualaikum !  heeee :")

kali ni tak payah laa kau letak gambaa ea ea...sbb Title pon korang da tau da cite apa kn..hahaa
aku sebenarnya baru je tgk cite Mr. Popper Penguin's ni semalam malam...balik keje teros pegi tgk 'sesorang'...okayy laaa sorang...nk ajak Buah Hatii tp Buah Hatii aku jaohh...kalau nk tggu dia balik,,maybe cite ni da tade kt panggong daa kott...

okayy,,about this Movie...aku bagi  5 Bintang drpd 5 bintang..hehee cerita nya menarik...it's about being a Familyy....hehee korang patot tgk laa cite ni...aku pon tak tau nk ckp macam mana lagi,,pada aku memang menarik laa cite ni...aku tgk kt MBO KSL City...dia punye panggong memang sejukk tahap gaban smpai tapak tangan aku merekah akibat kesejukann... =__=  tak pasal pasal luka da tangan ni....tp takpee,,sbb aku enjoy tgk  citee ni..hehee tuu jee kot aku nk britauu...soryy,,da lama tak post new entryy...busyyy with LOVE ! hehee and work too...

Okayy,,senang senang aku post cite baru...Assalamualaikum ! Peace World  :")

*Takpela sayangg...nanti kite kua kite tgk jelaa cite apa yang adaa..hehee Love Youu <3

Friday, 8 July 2011

Superbb !

Assalamualaikum kengkawan...

okayy..lama jugakk kan aku tak tulis kt blog ni kn kn ? hahaa aku sebenarnya takde cerita yg best buat masa ni...so,,takde bende yang menarik nk kongsi ngn korang...hahaaa

okayy okayy..harini aku nk cite pasal filem filem yang ada kat wayangg skg ni..pada aku tahun ni punye filem memang Superbb ! hahaa sume sume cite kalau boleh aku tanak miss...sbb sume sume best pada aku dan aku sangat berminat nk tengok...okayy...cerita kat wayang paling latest yang aku tengok ialah Transformer 3 : Dark of The Moon.......

Cerita ni memang gempak pada aku sbb aku minat cite ni..hahaa tp pada awal awal cite memg agak sedikit bosan sbb diorang nk britau apa yang berlaku selepas Transformer 2 : Revenge of The Fallen...then da masok  minit ke 20 tayangan baru laa masok aksi aksi dan babak babak yang mendebarkan yang telah di tunggu tunggu oleh setiap penonton yang membayar tikett di panggong wayang panggong wayang yang berdekatan ngn rumah diorang..hahahaa

okay...next movie aku suka ialah Super 8 !  


Cerita ni pulakk mengisahkan tentang kanak kanak yang sedang membuat filem pendek terbabit dalam suatu kemalang kereta api yang di sengajakan oleh seorang professor...hahaa super 8 ni penuh dgn suspen, aksi, lucu, dan detik detik cemass...cerita ni memang seronok di tonton oleh setiap lapisan umurr...tak banyak aku nk ckp pasal cite ni..kalau nk tauu,,layan laa sendri..hehehee
Next movie aku belom tgk lagi...and aku da plan nk tgk ngn Buah Hatii aku..tp tak tauu laa jadi ke tak...sbb kita mampu merancang dan Allah yang menentukan...Dia pon busy ngn keje Dia...so aku tak boleh nk paksa paksa laa kn kn...so,,cite seterusnya yang aku nk tgk sangat ialah Mr. Proper's Penguins !


tak sabar nk tgk...tp tak sure lagi laa aku nk tgk ngn Buah Hatii aku kn...kalau tak kesampaian,,tgk sorang sorang pon aku tak kesahh..hahaaa okayy,,tade cite lagi..lain kali aku cite lagi okayy ? hahaaa byee,,assalamualaikkum :")

*ehh ehh,,,Buah Hatii aku skg daa ada fb...hehee untong laa aku lepas ni bole Stalkk fb diaa pulakk..hehehee love you sayangg <3