Saturday, 28 January 2012

Aku Gilaa One Piece ! =="

Assalamualaikum :D

ONE PIECE ! 




Storyy untok kali ini aku akan menceritakaaan tentang Ketagihaan aku untok menghabiskan Kartun yang agak popular iaitu One Piece yang mempunyai lebih daripadaa 500 episod..so skg aku baru tgk smpai episod 358...so aku ada bnyak lagi episod yang perlu di habiskaan...

Kenapaa aku minaat tgk cite nii ?? daa memang Jiwaa aku laa..tak bole nk buat apa daa..hahaa sebenarnya aku memg minat tgk cite cite katun jepun macam Dragon Ball, Prince Tennis, Bleach, dan banyaak lagi laa..tp aku tak taksub ngn diorang punye citee..aku tgk sekadar untok mengetahui cerita itu sepenuhnyaa..so kalau budak2 yang taksub ni tanyaa at least aku bole jawab cite tuu best ke tak pada aku sbb aku da khatam tgk kan kaan.hahaha ceritaa funny sangaat2...dia tak terlalu serius...even time gadoh2 pon dia buat kelakaar..that's mean takde laa stress stress tgk cite katun kan..then kalau stress ngn keje pon bole release kan stress tu through cite nii..hahaa stress seminit, tp layaan cite ni berjam jam..hahaa okay okaayy..sorry cause being childish..muahahaa da daaaaa daaaaa... tuu jee kali niii.. Babaiii :D


Novel ??

Assalamualaikum ! Hehee :D



Ada apa dengaaan Novel ? Acap bacaa Novel kee ?? Kalau ya, acap baca Novel apaa ??? Persoalan demi persoalan kan kaan...hahaa  A'arr Dowhhh ~~ acap skg daa pandaai bacaa novel...tapiiiiiii.......bukan Novel Cintaa2 seperti yang diminati dan dihayati oleh kaum Hawa baik2 golongan Ibu Ibu atau Remaja Remajaa masakini..aku skg tertarik untuk membacaa novel karya Bahruddin Bekri ( Diari Mat Despatch ) dan Ahmad Fairuz Daud ( Diari Mat Kilang ).... Untuk pengetahuan korang, novel Mereka inii lebih kepadaa Motivasi yang dapat membangunkan diri kitaa..Novel diorang nii more to macam Diari...so dalam dia tak formal mcm novel2 lain...novel nii Quite funny laaa..hahaa so tak boleh berhenti kalau daa start bacaa kecuali perot da lapaaaa..hahaaa

Aku sekarang memiliki 2 buah novel hasil karya Bahruddin Bekri dan sebuah novel hasil karya Ahmad Fairuz Daud...novel nii tak mahaal pon just RM9.90 jee...so kalau korang berminat nak bacaa jugaak bukuu nii,, aku TAK nak bagii pinjaam pon..korang belii laaa sendiriii...muahahahaaa !! okayy..tuu jeee...Aku Suka Novel !! Hahaha Bye2 Assalamualaikum :)


Lamaanyaaa Lahaaaii ~~

Bismillahirahmanirahim .
Assalamualaikum to all readers .



Lamaa kan aku hilaaang tanpa beritaa ? muehehee sorry geng.. aku takde masa nak type and not in mood about sharing my stories...so apa yang buat kan aku type balik ? sukee hatii laa..blog ni kan aku yang punyee...hahaaa 
So tak kesah laa korang baca ke taaak..yang penting aku tauu blog ni wujudd...

So let start our storyy here......

Aku naaak ceritaa pasaal apa ekk ? hahaa Blurrr skejaaap -,-"

Okaay...kite start ngn Life aku skg nii kaayyyy..hahaa So skg aku Melanjutkan Pelajaran untuk mencapai Diplomaa di sebuaah Institusi Kerajaan...so aku menjalani hidup mcm Students yang lain... belajar, buat assignment, ikat Perott...so baru aku tau apa itu erti kesusahan hidup bila kite bersendirian tanpa bantuan dr orang lain... sgtt sadissss T_T

( Hahaaa...Jangan nak sedeeh sangaaat Dowhhhhhh *bak kata Classmate aku cik Umiiiii...hahaaa Dowhhhh ~ )

Then nak ceritaaaaa apa niiiiii.... Isshhhh ~~ = ="
Takde Ideaa laaaa...ni laa akibatnyaa lama tak menelaaaah blog ni..Lalalaaaaa ~~ hahaaa :p

Emmm,,soryy laa ea eaaa...sbb aku punyee blog sangaat laa bosaaan..takde story pon yang korang nak bacaa...just Separuh dari Hidop aku yang aku ceritaakan...Okaaayy,,jap lagii aku sambong balikk...Nak wat Assignment jaaap...hehee Babaiii ! Assalamualaikum :D

* Boboiboy TerbaekkkkK ! ~~~~  :D