Wednesday, 25 May 2011

Mungkin Ada Hikmah Nya . . .

Assalamualaikum  :")


Alhamdulillah...mungkin orang tak tahuu...sebenarnya aku daa single selamaa 5 atau 6 tahun...tapii aku bersabar kerana aku merasakan bahawa semua itu ada hikmahnyaa....

Okay...cerita aku hari ini mengenai seorang awekk ni dekat Jusco Permas Jaya...jauh kan ? hahahaa sbb hari tuu aku tolong supervisor aku jagaa kaunter Underware kat sanaa sbb ada Jcard Fiesta then aku ternampak laa awekk ni...haishhh hati daa berkenan tapi sapa laa aku kn...heeee so,,aku telah hantar kak Fidah...( kalau tak kenal,,klik je sini ) kak fidah ni memg baik dgn aku sbb tuu dia tolong aku merisikk laa awekk ni..sbb aku memg pemalu...hahahaa

okayy okayy..kita straight to the point okay ? hahaa melewehh pulakk aku ni...sebenarnya aku nk cerita kt korang pasal awekk ni...dia memg cantik,,dia memg baik....aku rasaa aku tak pernah jumpa org macam dia sebelum ni...last aku ckp ngn dia masa Jcard Fiesta kt Permas Jaya tu jelaa...tu laa first and last aku jumpe ngn diaa...kenapa hari tuu hari first and last aku jumpe dia ? sbb masa tuu dia dah ada pakwe..then aku pulakk memg tak suka kacau awekk org...so,,aku tak contact diaa smpai laa satu hari ni...aku tergerakk nk txt dia just nk wish congratss je sbb dia dapat sambong belajar kt Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan...haa ? macam mana aku tauu dia dpt Matriks ? hahaa ni laaa nk britauu..sbenarnya Pakcik dia sama tempat keje ngn aku...so,,senang la aku nk pasang kabel kn ? heheee gurauu jee...daa tentu tentu laa aku tanya pakcik diaa...kalau tak macam mana aku tau kn...haihh =.=

okayy kita sambong balik cerita tadii...tapi aku tak sangka laa lepas berapa bulan tak berhubung then dia reply txt aku...nasib baik aku simpan lagi no phone dia  heeeee :D  *aku simpan sbb dia laa org pertama yg aku mintak no phone secara gentlemen :") sengall kn aku ? hahahaa

so,,klimaks cerita ni.....Mungkin Ada Hikmahnyaaa kenapa aku didugaa oleh Allah...mungkin keranaa Allah nk menguji kesabaran aku dan aku rasa berbaloi aku bersabarr kerana Allah nk menemukan aku dgn org yang seperti diaa...okayy,,sebenarnya jugaa...hahaa (banyak betul sebenarnya) aku daa jatuh hati dekatt dia...tp aku tauu yg diaa tak sukaa tergesa-gesaa...aku kene lebih banyak bersabarr untuk mencuri hati diaa...heeeee


tuu jee ceritaa aku dan kalau ada cerita lagi pasal dia,,aku cerita kat korang ea ? hahaa
Assalamualaikum <3

*ehh awak...thanks tauu sbb izin kan saya cerita pasal awak kt blog sayaa....saya tak mention nama awak pon :)
*ehh satu lagi....awak jgn fikir bukan bukan tauu...saya memg ikhlas nk kenal dgn awak :")

3 comments:

  1. awwww sweetnya AJ aku sorang ni, heee :) good luck dengan dia, jangan tergesa2 :)

    ReplyDelete
  2. bgos2 , gentlemen larh uh . . .haha . . aku doakan kbhgiaan kaw , , dont worry . . .

    ReplyDelete
  3. hahaa..korang ni buat segan aku jee =.=

    ReplyDelete