Thursday, 26 May 2011

Di Suboh Hari

Assalamualaikum :")


Tepat jam 6.40 pagi...aku terima satu panggilan...dan panggilan tuu tidak dikenali...aku dgn tanpaa lengah teros angkat phone dan jawab panggilan tuu...then korang nk tauu,,suara siapa aku dengar ? suaraa "buah hati" aku ni haaa...*tak kenal ? klik je kat sini hehee 

*awakk,,thankss sgt sgt tauu sbb kejott kn saya pagi ni..kalau takk,,memang da telajakk daa subohh saya..heee thankss a lott ! :") even awakk kt dalam Kuliah or Tazkirah td *saya dengar background suara hehee* awak tetap igt nk kejot kn saya solat kn ? Alhamdulillah..Allah je mampu balas budi baik awak tuu kan...yee saya tauu,,mcm yang awak ckp kn...yang baik tu datang dr Dia...

so,pagi ni aku da tunaikan tanggungjawab aku sbagai seorang muslim :") Korang da solat subuh ? kalau belum,,nanti Qadak jelaa..heheee
Okayy,,jumpa lain masaa..Assalamualaikum ! :")

No comments:

Post a Comment