Thursday, 26 May 2011

Diam Seribu Suaraa

Assalamualaikum :")


ehh,,korang sume perasan takk ? Blog aku ni tadee lagu kn ? hahahaa sorry laa eaa..aku tak dapat nk add Lagu untuk *halwa telinga korang hahahaa act,,aku nk letak lagu Sedetik Lebih by Anuar Zain tp tak tau laa kenapa tak bole nk save aku punye gadgett...sume sume tak boleh nk save...so,,aku tak boleh laa nk tambah apa apa kt blog aku buat masa ni...sakit hati boleh takk dgn Blog ni...haihhh =.=

so,,korang bacaa laa dgn keadaan yg sunyii yee...kehkehkehh kalauu nk ada halwa telinga jugakk,,buka jee music player kt phone korang then letak kt sebelah komputer or lappy korang...dpt laa korang dengar laguu laguu kn kn ? hehehee 

Beribu-ribu mintak maaf dr pihak aku sbb takk dpt memberi korang halwa telinga kt blog aku ni yang disebabkan Blog yg tengah macam apa ni....sorry okayy guys ! Assalamualaikum :")

*ehh,,macam ramai jee kan yang baca blog kau kn Cap ? hahahaaaa ~

No comments:

Post a Comment