Saturday, 28 January 2012

Lamaanyaaa Lahaaaii ~~

Bismillahirahmanirahim .
Assalamualaikum to all readers .



Lamaa kan aku hilaaang tanpa beritaa ? muehehee sorry geng.. aku takde masa nak type and not in mood about sharing my stories...so apa yang buat kan aku type balik ? sukee hatii laa..blog ni kan aku yang punyee...hahaaa 
So tak kesah laa korang baca ke taaak..yang penting aku tauu blog ni wujudd...

So let start our storyy here......

Aku naaak ceritaa pasaal apa ekk ? hahaa Blurrr skejaaap -,-"

Okaay...kite start ngn Life aku skg nii kaayyyy..hahaa So skg aku Melanjutkan Pelajaran untuk mencapai Diplomaa di sebuaah Institusi Kerajaan...so aku menjalani hidup mcm Students yang lain... belajar, buat assignment, ikat Perott...so baru aku tau apa itu erti kesusahan hidup bila kite bersendirian tanpa bantuan dr orang lain... sgtt sadissss T_T

( Hahaaa...Jangan nak sedeeh sangaaat Dowhhhhhh *bak kata Classmate aku cik Umiiiii...hahaaa Dowhhhh ~ )

Then nak ceritaaaaa apa niiiiii.... Isshhhh ~~ = ="
Takde Ideaa laaaa...ni laa akibatnyaa lama tak menelaaaah blog ni..Lalalaaaaa ~~ hahaaa :p

Emmm,,soryy laa ea eaaa...sbb aku punyee blog sangaat laa bosaaan..takde story pon yang korang nak bacaa...just Separuh dari Hidop aku yang aku ceritaakan...Okaaayy,,jap lagii aku sambong balikk...Nak wat Assignment jaaap...hehee Babaiii ! Assalamualaikum :D

* Boboiboy TerbaekkkkK ! ~~~~  :D


No comments:

Post a Comment