Wednesday, 19 October 2011

Berbulan-bulan lamanyaaa ~ :)

Assalamualaikum Kawan !
Lama kan aku tak post entry bru kat sini ? hahahaa takde masa laaa...busy with Life..hehehe :p



Aku tak tau laa nk cite apa kat korang sbb da lamaa sangat kan ak tak bercerita kat blog ni -,-" hahaa
asik bercerita ngn kekasih jee kat phone smpai lupa yg aku ni ada blog untok di Potpet Potpett kan..hahahaa 
so bila aku daa mula mengePost entry semula..aku nk ubah lagu kt blog aku ni..asik lagu sama jee kan...takot korg bosan pulak kalau bukak blog aku ni..hehehe

So aku sekarang maseh bekerja tp hujung bulan ni last aku berkhidmat dgn Bussines Spender ni..sbb aku rasa daa bosan kejee ni and aku akan melanjutkan pelajaran aku pada pertengahan bulan 12 kat Politeknik Pasir Gudang Johor Bahru..hehee sepatotnya aku dapat Politeknik Syed Sirajuddin Arau Perlis..tetapi dek kerana desakan keluarga dan juga Buah Hatii....aku dalam sebok2 bekerja terpaksa menyediakan seutus surat untok di hantar kepada Jabatan Pengambilan Pelajar Politeknik kt Putrajayaa sanaa...tp Alhamudillah aku dapat bertukar tempat pengajian laa..so mudah untok aku pulang ke kampung halaman dengan mudah..ecehh ! hahahaa

Baju, Seluar, Tali Pinggang, Tie, Kasut sume aku da kauntim dengan mmber2 tempat kerja da sume dpt harga murah punyee..kehkehkehh ;) senang kan hidop aku ? hahaha tapi aku belom beli lagi...aku plan nk beli masa Buah Hatii aku balik cuti raya haji nanti...tp baru plan jee...jadi tak jadi tuu sume Allah yang tentukan...then nk beli bag untok study lagii...cite pasal bag,akak aku nk belanja aku bag hahahaa as a present give for me...so aku akan kua beli bag dgn berbekal kan modal yg diberi oleh beliau..hehee macam da jodoh pulakk..Buah Hatii aku nye bag bole putus...so aku akan beli Dua bag yg sama ciri kott..baru Romantik kan kan ? hehehehe ( daa daaa..mengarutt jeee ko ni capp ) -,-"

Okayy Okayy,,nak cite apa lagi ni ? daa takde cite daa nk kongsi sbb otak tibe tibe blank -,-" nanti kalau aku ada apa apa cite nanti aku post lagi kay ? hehehe Choww ! Assalamualaikum ! :D

1 comment:

  1. Hahaha.. Untong la smbung blaja! Kautim sume nampak!

    ReplyDelete